VENUS LEGACY

Napredna 4D TM TEHNOLOGIJA
za superiorni ANTI-AGEING in PREOBLIKOVANJE TELESA!

 • klinično dokazano, s FDA certifikatom, povsem neinvazivno

Venus LegacyTM je revolucionarna inovacija medicinske kozmetologije, ki v obliki napredne 4DTMtehnologije združuje delovanje 4 različnih tehnologij. Gre za kombinacijo:

 • MULTIPOLARNE RADIOFREKVENCE (RF), ki zagotavlja neboleče, homogeno in globinsko segrevanje kožnega tkiva;
 • PULZIRAJOČIH ELEKTROMAGNETNIH POLJ (PEMF) z dokazanimi regenerativnimi učinki, ki se že več desetletij uporabljajo v tradicionalni medicini;
 • VARI-PULSETM (VP) TEHNOLOGIJE prilagodljivega vakuma ter
 • REAL-TIME THERMAL FEEDBACK TEHNOLOGIJE termometra, integriranega v aplikatorje in grafikona za natančno spremljanje temperature kožnega tkiva.

Vsako od omenjenih tehnologij odlikujejo specifični učinki delovanja na koži, ki v medsebojni sinergiji zagotavljajo superiorne rezultate na koži:

Multipolarna radiofrekvenca (RF):

 • poveča sintezo kolagena,
 • učvrsti obstoječa kolagenska vlakna,
 • spodbudi limfno drenažo,
 • učinkuje lipolitično.

Pulzirajoča elektromagnetna polja:

 • stimulirajo nastajanje kolagena,
 • intenzivirajo proliferacijo (delitev)
 • fibroblastov,
 • spodbujajo neovaskularizacijo.

Vari-PulseTM (VP):

 • pospeši cirkulacijo,
 • spodbudi limfno drenažo.

Real-Time Thermal Feedback tehnologija:

 • terapevtu omogoča zagotavljanje ustrezne temperature tkiva, optimalne za doseganje najboljših možnih rezultatov.

PLEXR® Soft Surgery?

 • + bleferoplastika - veke
 • +periorbitalna rejuvenacija
 • +perioralna rejuvenacija - gube nad zg ustnico
 • +rejuvenacija vratu

brez kirurškega noža in okrevanja?

JA, to je sedaj možno z generatorjem plazme Plexer Plus!!!!!

 

Plexr je inovativen medicinski aparat,za izvajanje neinvazivnih kirurških posegov na obrazu in telesu brez kirurškega noža.

Posege bo opravljala dr.Tea Jedlovčnik-Štrumbelj.

Idealen za vekah, obrvi in vratu,zgornjo ustnico...

FOTONA LASER

SP Dynamis je s svojo vrhunsko lasersko tehnologijo edini sistem, ki zagotavlja celovit nabor posegov v estetski medicini in kozmetičnih salonih. Z vgrajenima dvema valovnima dolžinama omogoča ablativno in neablativno pomlajevanje kože, učinkovito odstranjuje gube in žilice ter izboljšuje videz strij in brazgotin. Zagotavlja odlične rezultate pri zdravljenju aken in epilacij, z njim pa lahko tudi hitro in zanesljivo odstranite benigne spremembe na koži. Pot do popolnih rezultatov je z SP Dynamisom preprosta.

Er:YAG (2940 nm)
Er:YAG laserska svetloba ima najvišjo absorpcijo v tkivu. Zaradi njene velike absorptivnosti v vodi je primerna za natančno odstranjevanje tkiva. Fotonina patentirana VSP tehnologija se v estetiki in dermatologi učinkovito uporablja za odstranjevanju poškodovane povrhnjice kože ter pomlajevanju kože.

Nd:YAG (1064 nm)
Nd:YAG laserska svetloba se najbolj homogeno absorbira v tkivu, plasteh kože. Ta valovna dolžina svetlobe se je izkazala za najbolj varno in učinkovito pri enodontskih posegih, estetskem odstranjevanju dlak ter pri odstranjevanju žilic.

fotona
fotona
 

DIAMANTNI PILING PRISTINE

Diamantni piling je prejel nagrado Les Nouvelles Estetique za najboljšo inovacijo leta 2008.

PRISTINE diamantni piling deluje na osnovi diamantnih konic.Kombinira glajenje povrhnjice kože z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami in vakuma. Diamantni piling je neivaziven kozmetični postopek in drugi najbolj popularen tretma, takoj za botoxom in filerji. Postopek je neboleč, popolnoma higienski in hipoalergen, saj vakum iztočasno odstrani odmrle celice s površine kože, ter pospeši prekrvevitev in obnavljanje kožne strukture.

Na izbiro imamo 10 diamantnih glav, tako da se lahko prilagodimo vsem delom telesa.

diamantni piling
diamantni piling
 

ULTRASHAPE TM Contour I ver3

je zasnovan na 2 edinstvenih tehnoloških inovacij:

1.NEINVAZIVNI FOKUSIRAN ULTRAZVOK
ima vgrajeno patentirano ultrazvočno tehnologijo,pri kateri se energija osredotoči na točno določeno globino podkožnega maščevja(8mm,12mm,18mm).Zasnovana je tako, da uniči maščobno tkivo,okoliško tkivo (koža, žilice, živci in vezivno tkivo ) pa ostane nepoškodovano.Akustični ultrazvočni valovi se skoncentrirajo v določeni točki in ustvarijo selektiven mehanski učinek.Natančnost in varnost sta zagotovljena z integriranim akustičnim kontaktnim senzorjem,ki omogoča odziv v realnem času.

2.SISTEM KI VAS VODI SKOZI CELOTEN TRETMA IN ZAGOTAVLJA IZJEMNO NATANČNOST PRI IZVAJANJU.
Sistem je zasnovan tako,da skenira obdelovano področje.To se pokaže na ekranu v tridimenzijah,kar omogoča izvajanje predhodno natančno določenih algoritmih.Algoritmi zagotavljajo dovršen in enakomeren vnos energije po celotni obdelovalni površeni, s čimer se izognemo nastanku neenakomernosti,ki so značilne za liposukcijo.Sistem je zasnovan tako, da stalno spremlja in sinhronizira pacientov položaj,kar omogoča pacientu,da se med tretmajem lahko premika.

PREDNOSTI sistema ULTRASHAPE TM Contour I ver3 pred ostalimi terapijami:

 • je prvi neinvazivni sistem, ki dokazano uniči maščobne celice
 • za vidne rezultate potrebujete 3 posege,obiski si sledijo enkrat na 14 dni
 • omogoča oblikovanje trebuha,stegen ,zadnjice,ledveni predel
 • izredno varen sistem,ki praktično nima stranskih učinkov (povdarjena kratkotrajna rdečica,ki kmalu po posegu izgine)
 • posamični posegi so neboleči in ne potrebujejo vzdrževalnih terapij in okrevanja.

ULTRASHAPE TM Contour I ver3 je leta 2005 prejel CE certifikat,leta 2007 ga je revija Aestehetic Trends& Technologies razglasila za najbolj obetavno novo estetsko tehnologijo.Danes sistem ULTRASHAPE TM ContourI ver3 uporabljajo v več kot 57 državah,uporablja ga več kot 550 zdravnikov,narejenih pa je bilo že več kot 100.000 uspešnih tretmajev.Tehnologija je predstavljena v številnih strokovnih publikacijah, na strokovnih estetsko kirurških kongresih in seminarjih,saj so pri sami inovaciji sodelovali tako kirurgi kot številni drugi strokovnjaki.

Meseca aprila 2014 je aprat UltraShape  TM Contour I ver3 prejel FDA CLASS CERTIFIKAT.

ultrashape
ultrashape
ultrashape
ultrashape

 


 

KISIKOVA INFUZIJA-OXYGEN AGELESS

 
narl
narl
narl
 

Ta specialni tip hialuronske kisline ima dokazano iste sposobnosti vezave vlage kot tradicionalna hialuronska kislina. Vendar pa ima zaradi svoje nižje teže sposobnost prodreti globlje v kožo, kjer kožo ne samo intenzivno vlaži, ampak pripomore k intenzivni stimulaciji sinteze kolagena. Istočasno pa v kožo vnaša tudi ostale aktivne učinkovine kot so vitamini, antioksidanti, rastlinski ekstrakti in aminopeptidi.

Akustični valovi so hitri pulzi kompresije (pritiskov) ( 2-5 milijonink na sekundo) z zelo kratkimi vršnimi močmi ( 10 milijardink na sekundo), ki proizvajajo direktno in mehanično silo z glavnim ciljem prenašati energijo na tkiva telesa in stimulirati popravljalne mehanizme v človeškem tkivu. V tkivu se širijo po zakonu impedance in imajo največji prenos v vodi.

 
Kisik tvori 18-21% atmosfere in je nujen za življenje. Oxygen Ageless sistem " vnese" kisik in ga filtrira v koncentracijo 90-95% čistega kisika. Ko držimo konico/aplikator AGELESS OXYGEN INFUZORJA pod kotom 90%, 1mm ali manj od površine kože, se formira kisikov »mehurček« pod pritiskom, ki poveča nasičenost zunanjega kožnega tkiva-epidermisa. Ta pritisk omogoča hitro absorpcijo vitaminov in hialuronske kisline v kožo.
 

AWS Med sistem


Visoko energijski zvočni valovi , ki nastajajo z opremo AWS Med, so zvočni valovi ki jih inducira balistični generator (ballistic generator). Zvočni val nastane preko sonde, ki ima obliko pištole, katere cev je zaprta na koncu z metalnim pokrovom, proti kateremu se preko stisnjenega zraka sproži jekleni naboj. Posledica tega je zvočni val (ali zvok), ki se širi od mesta kontakta s kožo v globlje plasti. Terapija z AWS Med sistemom uporablja visoko energijske zvočne valove, ki jih uvedemo v pacientovo telo v obliki visoko frekvenčnih nihanj, ki omogočajo trajno in učinkovito terapijo celulita (PEFS) stopnje 1, 2 in 3 in več.


 
 
prej
 

Kontaktirajte nas

AlfaEstetica d.o.o.

Ordinacija za estetsko,zdravstveno in anti-aging medicino

(Podjetje se je preselilo v Ljubljano)

 
E: [email protected]

Preko obrazca

Lahko nas kontaktirate tudi preko kontaktnega obrazca.

KONTAKTNI OBRAZEC