Oblikovanje telesa

Medicinski ultrazvok ULTRASHAPE TM CONTOUR | VER3 - LIPO BREZ SUKCIJE

Zdrav življenjski slog ni vedno dovolj za oblikovanje telesa kakršnega si želite. Tudi z dieto in telesno vadbo lahko problematični predeli kot so trebuh, boki in stegna ostanejo nespremenjeni, saj izguba teže ne vpliva na spremembo določenega dela vašega telesa. 

VENUS LEGACY - ODPRAVA CELULITA 

NAPREDNA 4D TM TEHNOLOGIJA

Venus LegacyTM je revolucionarna inovacija medicinske kozmetologije, ki v obliki napredne 4DTM tehnologije združuje delovanje 4 različnih tehnologij.

AWS Med sistem 

AWS Med sistem je NOVA inovativna metoda za odpravo celulita v SLOVENIJI

Oblikovanje telesa po porodu

Splošno znano je, da se mlade mamice soočajo s številnimi fizičnimi in čustvenim izivi.Hormoni v nosečnosti povzročijo mnoge telesne in kožne spremembe. Po rojstvu otroka ne bodite med tistimi, ki skrivajo svojo postavo pod prevelikimi oblačili.

Laserske terapije: Fotona Laser Nd:Yag in Er:Yag

lasersko zdravljenje prekomerne poraščenosti

Dlake trajno odstranjujemo z uporabo laserja FOTONA Nd: Yag. Laserski žarek selektivno razpoznava pigment v dlaki, se v pigmentu (melaninu) absorbira in toplotno uniči dlako.

ZDRAVLJENJE IN ODSTRANJEVANJE PIGMENTNIH IN ŽILNIH NEPRAVILNOSTI

Za odstranjevanje žilc in žilnih sprememb (hemangiomov) uporabljamo Laserski sistem Nd:Yag Fotona.

lasersko zdravljenje brazgotin, strij ter učvrstitev kože (nekirurški lifting)

  • Pomlajevanje kože z Nd: Yag PO T3 metodi
  • Minimalno ablativno fotopomlajevanje (photorejuvenation) in laserski piling
  • Lasersko odstranjevanje gub
  • Lasersko odstranjevanje hipertrofičnih brazgotin

Zdravljenje glivic in bradavic

Za zdravljenje glivic na nohtih uporabljamo neablativno metodo z laserskim sistemom Nd:Yag Fotona. Lasersko zdravljenje zahteva nekaj hitrih in zanesljivih postopkov zdravljenja. Laserska svetloba ne vpliva na zdravo tkivo, temveč samo na okuženo območje nohta.

ZDRAVLJENJE AKEN

Akutne akne zdravimo z lasarjem Nd:Yag. Pred posegom z laserjem opravimo mikrodermoabrazijo (diamantni piling), nato sledi lasarka terapija ki se izvaja enkrat tedensko petkrat zaporedoma.

Zdravljenje stresne inkotinence, sidroma ohlapne nožnice, cistokele in rektokele

Najnovejša metoda zdravljenja blažjih oblik stresne urinske inkontinence je laserska terapija. To je minimalno invazivna metoda.

Zdravljenje smrčanja

Zaradi smrčanja ima težave veliko ljudi. Neprijetne zvoke smrčanja povzroča vibriranje mehkih tkiv v zgornjih dihalih, ko zrak potuje iz ust skozi nos in obratno. Zaradi hitrega pretoka zraka skozi ožine pride do padca pritiska in do podpritiska (srka), jezik zapade in ob vdihu ter izdihu pride do smrčanja.

Pomlajevanje obraza

polnila

Myfiller kolekcija razkriva skrito lepoto vsake ženske ali moškega.  Myfiller polnila so linija gelov gladke strukture, ki se uporabljajo za vračanje volumna koži , za polnitev gub in gubic ter oblikovanje ustnic.

Nega obraza

Comfort zone

COMFORT ZONE proizvodi so zasnovani na inovativnem in sodobnem pristopu k negi kože in dajejo Vaši koži in čutom izjemno nego in udobje. Comfort zone združuje izjemne rezultate naprednih kozmetičnih raziskav s čutnimi rituali, edinstvenimi masažami in italijanskim dizajnom.

Skin regimen

Predstavljamo vam popolno svetovno novost v negovanju kože, ekskluzivno linijo za nego kože in inovativno nego obraza SKIN REGIMEN na bazi superživil in visoko tehnološko aktivnih sestavin za pomlajevanje kože. Nega zagotavlja revolucionarne rezultate v samo 30 minutah.Učinkovitost superhrane povečuje Kabat tehnika, nevromuskulatorna metoda za aktivacijo kožnega tkiva in mišične napetosti.

diamantni piling

DIAMANTNI PILING s sistemom PRISTINE zmanjša gubice, pore, madeže, akne, celulit, strije. Tretma navadno traja od 30 do 60 minut, po tretmaju pa se lahko vrnemo k običajnim aktivnostim.

oxygen-ageless

Oxygen ageless je terapija, ki temelji na revolucionarni hiperbaricni kisikovi tehnologiji, ki omogoča, da z vitamini obogatena hialuronska kislina prodre skozi povrhnjico in globinsko navlaži in obnavlja kožo.

Ostala ponudba

 

podaljševanje in zgostitev trepalnic

NeuLash serum za podaljševanje trepalnic, ki z aktivno tehnologijo spodbudi rast in ojača vsako trepalnico posebej, s čimr na naraven način ustvari videz lepih, dolgih,gostih in zdravih trepalnic.

Akademija za ženske

Ekskluzivni izobraževalni program – praktikum - interaktivne izkustvene delavnice je posvečen Vam Drage ženske, ki si želite stopiti na pot višjega osebnega razvoja, uspeha, karizmatičnosti in estetike.