𝐍𝐨𝐯𝐨 - 𝐞𝐝𝐢𝐧𝐢 𝐯 𝐒𝐥𝐨𝐯𝐞𝐧𝐢𝐣𝐢 – LIPO BREZ SUKCIJE

Medicinski ultrazvok ULTRASHAPE CONTOUR I ver3 - odstranjevanje maščobnih oblog na treh globinah (20mm, 12mm in 8 mm).

 

 

KAJ JE UltraShape CONTOUR I ver 3?

UltraShape Contour I ver 3 je revolucionarna ne invazivna metoda za oblikovanje telesa in trajno odstranjevanje maščobnih oblog. 

   

KOMU JE NAMENJEN IN KAJ SE ODSTRANI?


Storitev je namenjena moškim in ženskam z normalno do prekomerno telesno težo, odstranjuje pa predvsem maščobne obloge na trebuhu, zunanji in notranji strani stegen, pasu, bokov in rok. 

UltraShape TM Contour I ver3 je namenjen ne invazivnemu oblikovanju telesa, saj zmanjšuje lokalno nakopičene maščobne celice in obseg telesa brez operacije ali injekcij. O POSTOPKU


Postopek izvaja strokovno usposobljen medicinski kader in traja približno eno uro, klinični preizkusi pa dokazujejo, da trije tretmaji zmanjšajo obseg telesa do 8 cm.

 

Do sedaj je bilo mogoče uspešno uničiti maščobne celice le z invazivnimi postopki, kot sta liposukcija in lipoliza, ki pa imata številne negativne lastnosti: sta invazivni, potrebna je anestezija, obstaja visoka stopnja tveganja, po posegu ostanejo brazgotine, poleg tega pa lahko pride do neenakomerne redukcije in nenazadnje - potreben je čas za okrevanje. 

 


MAŠČOBNE CELICE SO PROBLEMATIČNE!

Maščobne celice so neenakomerno razporejene po telesu, njihova razporeditev pa se razlikuje od človeka do človeka. Nekateri ljudje imajo večje število maščobnih celic v predelu pasu in bokov, medtem ko jih imajo drugi več na predelu stegen. To je razlog, da se človeška telesa tako razlikujejo po obliki in zato bodo mnogi med nami verjetno pridobili težo samo na »napačnih predelih«. UltraShape TM Contour I ver3 lahko spremeni naše obline z zmanjšanjem števila maščobnih celic na problematičnih mestih.


VEČ O UltraShape CONTOUR I ver 3:

Postopek z UltraShape TM Contour I ver3, ki s fokusirano ultrazvočno tehnologijo varno in učinkovito uničuje maščobne celice, je idealna alternativa invazivnim postopkom. UltraShapeTM Contour I ver3 namreč združuje vse prednosti invazivnih postopkov: je ciljno usmerjen, učinkovit in predstavlja dolgotrajno rešitev, ter vse prednosti neinvazivnih postopkov: je neinvaziven, neboleč, varen in ne zahteva okrevanja.

Sistem UltraShapeTM Contour I ver3 ima vgrajeno patentirano ultrazvočno tehnologijo, pri kateri se energija osredotoči na točno določeno globino podkožnega maščevja. Zasnovana je tako, da uniči maščobno tkivo, okoliško tkivo (koža, žilice, živci in vezivno tkivo) pa ostane nepoškodovano. Akustični ultrazvočni valovi se skoncentrirajo v določeni točki in ustvarijo selektiven mehanski učinek. Mehanski (in ne termalni) efekt se ustvari zaradi optimiziranih akustičnih parametrov in pulzne oblike valov. Histološke in klinične raziskave so potrdile, da okoliško tkivo, ki je izpostavljeno mehanskemu učinku, ostane nepoškodovano.

Odkar je leta 2005 podjetje UltraShape prejelo CE certifikat je na svetu več kot 500 naprav v več kot 57-ih državah, s katerimi je bilo izvedeno več kot 100.000 tretmajev.

Meseca aprila 2014 je aprat UltraShape  TM Contour I ver3 prejel FDA CLASS CERTIFIKAT KOT NAJBOLJ INOVATIVNA TEHNOLOGIJA ZA TRAJNO ODSTRANJEVANJE MAŠČOBNIH CELIC.  

Primeri uporabe ULTRASHAPE TM Contour I ver3

prej
Prej
potem
Potem
prej
Prej
prej
Prej
potem
Potem
prej
Prej
potem
Potem

NOVO - Edini v Sloveniji
ULTRASHAPE CONTOUR I ver3 - LIPO BREZ SUKCIJE

NOVI Ultrashape Contour I Ver 3 - trajno uničuje maščobne celice na treh globinah ( 20mm,12mm in 8 mm)

OBSEG TERAPIJE CENA POSAMEZNE TERAPIJE CENA TREH TERAPIJ
S  - do 500 ultrazvočnih pulzov 360,00 €  *918,00€
M  - do 800 ultrazvočnih pulzov 480,00 €   *1224,00€
L  -  do 1000 ultrazvočnih pulzov 600,00 €   *1530,00€
XL - do 1200 ultrazvočnih pulzov 720,00 €   *1836,00€
XXL - do 1500 ultrazvočnih pulzov 840,00 €    *2142,00€


*cena velja pri plačilu treh terapij (-15%).

Pri vsaki terapiji Ultrashape je obvezen tretma Venus Legacy, glede na predel ki ga obravnavamo.

 

POSLUJEMO SAMO Z GOTOVINO

 

Cena Venus Legacy tretma-ja v sklopu Ultrashape terapije

PREDEL ŠTEVILO TRETMAJEV CENA TRETMAJA CENA TREH TRETMAJEV
Ledveni 3 60,00 € 180,00 €
Trebuh 3 60,00 € 180,00 €
Stegna 3 100,00 € 300,00 €
Zadnjica 3 80,00€ 240,00€
10% POPUSTA ob nakupu paketa.
 

Kontaktirajte nas

AlfaEstetica d.o.o.

Ordinacija za estetsko,zdravstveno in anti-aging medicino

(Podjetje se je preselilo v Ljubljano)

 
E: [email protected]

Preko obrazca

Lahko nas kontaktirate tudi preko kontaktnega obrazca.

KONTAKTNI OBRAZEC