Oxygen kisikova infuzija

KAJ JE AGELESS? Terapija temelji na revolucionarni hiperbarični kisikovi tehnologiji, ki omogoča, da z vitamini obogatena hialuronska kislina prodre skozi povrhnjico in globinsko navlaži in obnavlja kožo. Tretma zagotavlja neprimerljive rezultate, kot so takojšnje glajenje obraznih gubic, napetost in navlaženost kože, brez strahu pred rdečino ali draženjem. Izjemni rezultat je viden že takoj po prvi terapiji, priporoča pa se 7 terapij, enkrat na teden. Priporoča se obnovitvena terapija na 4 do 6 tednov.

Terapija je edinstvena zato, ker v primerjavi z ostalimi vrstami kisikovih neg, ki pršijo kisik po površini kože, le-ta uporablja terapevtski kisik pod hiperbaričnim pritiskom (kisik pod večjim pritiskom), ki v kombinaciji s specialnim serumom modificirane hialuronske kisline, esencialnih vitaminov, rastlinskih ekstraktov, antioksidantov in aminopeptidov prodira globlje v kožo. Koži pomaga uskladiščiti vlago in obdržati nivo vlaženja.

V manj kot 1 uri je koža izdatno navlažena in napolnjena, kar daje tej vrhunski negi poseben pomen. Rezultat, ki je viden takoj.

AGELESS OXYGEN INFUSION poveča nivo vlage v koži in je primerna za vse tipe kože. Še posebej pa je primerna za kožo, ki je suha, dehidrirana in kaže znake prezgodnjega staranja, za občutljivo kožo, kožo poškodovano od sončenja, kožo s pigmentnimi madeži, ter za glajenje drobnih gubic in izboljšanje tonusa kože.

 

KAJ JE HIALURONSKA KISLINA?


Hialuronska kislina je naravni telesni vlažilec in ima neverjetno sposobnost zadrževanja in kopičenja vlage v koži. Hialuronska kislina je skrivnost mladostne, zdrave kože. Z leti naš organizem proizvaja vedno manj hialuronske kisline, kar je eden glavnih razlogov staranja kože.

Hialuronska kislina nizke molekulske mase je najmanjša in najlažje absorbirajoča oblika hialuronske kisline. Ta posebna, hitro delujoča oblika hialuronske kisline je osnova oz. baza vseh  AGELESS OXYGEN infusion tretmajev.

Hialuronska kislina naravno veže vlago v koži in pomaga balansirati nivo vlage z dolgotrajnim učinkom. Poveča volumen kože, zmehča in omili drobne gubice in gube. Je močno protivnetna in omili rdečico. Ima hladilen in pomirjevalen učinek na občutljivo in razdraženo kožo( sončne opekline, hladen veter). Intenzivno vnaša ostale dobrodejne učinkovine globoko v kožo in poveča absorbcijo le-teh.

Hialuronski polimer je kombinacija polimerizirane hialoronske kisline, dextran sulfata in serum albumin-a, ki omogoča vlažilno bariero, ki »zapre« vlago oz. rezultat tretmaja v kožo. Učvrsti kožo in zadrži hialuronsko kislino v koži 90% dlje. S tem ustvari na koži prozoren film, ki razprši svetlobo in s tem optično zmanjša nepravilnosti in zabriše pojav drobnih gubic, gub in širokih por.

Pri AGELESS OXYGEN INFUSION SISTEMU izvajamo 2 različna tretmaja in sicer z vitamini in hialuronsko kislino.

  • kožo globinsko navlaži-poveča volumen in omili fine linije. Učvrsti in doseže »lifting« učinek, izboljša teksturo kože. Stimulira sintezo kolagena in elastina, nudi izreden občutek ugodja suhi, občutljivi in stresni koži in takoj poveča sijaj in mladosten videz kože.
  • poleg globinskega vlaženja in stimulacije kolagena in elastina posvetli in izenači temno, neenakomerno barvo kože.  Zmanjša pigmentacijo, ki je nastala zaradi izpostavljenosti sončnim žarkom. Vaša koža bo videti svetlejša, prožnejša in žareča.
  • namenjen je glajenju izraznih in drugih gub. Učvrščuje, dviguje in oblikuje predele na čelu, okrog nosnih gub in ustnic, kjer nastajajo gube zaradi krčenja obraznih mišic.

KISIKOVA INFUZIJA - Agelless

PREDEL ČAS CENA ENE TERAPIJE ŠTEVILO TERAPIJ
Obraz, vrat 45 min   60,00 € 4 – 7
Obraz, vrat in dekolte 60 min   80,00 € 4 – 7
10% POPUST ob nakupu paketa.