Zdravljenje in odstranjevanje pigmentnih in žilnih nepravilnosti

Za odstranjevanje žilic in žilnih sprememb (hemagiomov) uporabljamo  medicinski Laserski sistem Nd:Yag Fotona. Laserski snop valovne dolžine 1.064 nm prodre v kožo, kjer ga absorbira pigment hemoglobina v rdečih krvnih telescih in tako povzroči obliteracijo (trajno zaprtje) slednjih. Ta proces imenujemo foto- in termokoagulacija, kar pomeni pretvorbo svetlobne energije v toplotno, ki nato omogoča koagulacijo. Pri tem v žilici poteče postopek koagulacije, ki zaradi selektivnega delovanja laserskega snopa ne spremeni kože.

Vene do debeline 4 mm uspešno odstranjujemo z laserjem. Laserski žarek deluje na rdeče krvne celice, ki se pretakajo v notrajnosti žil. Rdeče krvne celice vsebujejo barvilo hemoglobin, ki veže nase kisik za prenos po krvi, kot tudi laserske žarke. Žarek sprosti toplotno energijo, ki uniči žilno steno od znotraj in žila propade.

Število postopkov odvisno od obsega žilnih sprememb . Običajno zadostuje 2 do 4 postopki, ki se izvajajo v zimskem času. V primeru izpostavljenja sončnim žarkom je obvezna zaščita SPF 50 večkrat na dan.

 


 

prej
Prej
potem
Potem
prej
Prej
potem
Potem

Odstranjevanje znamenj in starostnih peg

Seboroične keratoze, prirojena nesusupektna znamenja, klavusi oziroma kurja očesa in bradavice so nenevarne spremembe, ki jih odstranjujemo z laserjem.

Koža je sestavljena iz treh plasti: povrhnjice ali epidermisa, usnjice ali dermisa in subdermisa ali podkožja. Vse naštete spremembe ležijo v epidermisu oziroma v zgornjih delih dermisa, kjer potekajo tudi živčni končiči, zato je odstranjevanje boleče. S FOTONA Er:Yag laserjem odstranimo spremenjene dele kože, iz globjih plasti dermisa zraste nova povrhnjica. Poseg tako ne pušča brazgotin.

Celjenje predvidoma traja 7 do 10 dni, po posegu je na področju znamenja lahko prisotna hipopigmentacija več mesecev. Tekom celjenja se koža lahko večkrat dnevno vlaži za boljši končni rezultat. Odsvetujemo sončenje 2 do 3 mesece. Posega ni potrebno ponavljati.

Lasersko odstranjevanje žilinh sprememb - kapilar na obrazu in telesu Lasersko odstranjevanje spider ven, hemangiomov ter retikularnih ven premira do 4 mm

PREDEL CENA ENEGA TRETMAJA ŠTEVILO TRETMAJEV
Obraz 100,00 € 1-4
Obraz manjši del 65,00 € 1-4
Nos 100,00 € 1-4
Nog 130,00 € 1-4
Posamezno 20,00 € 1-4
Podkožne vene na nogah 130,00 € 1-4
10% POPUST ob nakupu paketa

 

POSLUJEMO SAMO Z GOTOVINO

 

Kontaktirajte nas

AlfaEstetica d.o.o.

Ordinacija za estetsko,zdravstveno in anti-aging medicino

(Podjetje se je preselilo v Ljubljano)

 
E: [email protected]

Preko obrazca

Lahko nas kontaktirate tudi preko kontaktnega obrazca.

KONTAKTNI OBRAZEC