Diamantni piling ali mikrodermoabrazija

PRISTINE DIAMANTNI PILING NOVO
Skozi življenje se srečujemo s številnimi teževami na koži, ki so posledica sončenja, staranja, nosečnosti, nepravilnega prehranjevanja, debelosti, pubertete...... Vzroki za neprevilnosti na koži so torej najrazličnejši, posledice pa resne:gube, starostne pege, brazgotine, akne, mastna koža, strije,  celulit.... Že stare egipčanke so poznale skrivnosti mikrodrmoabrazije, saj so za piling povrhnjice uporabljale pesek. Mikrodermoabrazijo, kot jo poznamo danes, so razvili leta 1985 v Italiji. Prvi sistemi so temeljili na uporabi različnih kristalov. Danes pa  namesto teh uporabljamo diamantne konice. DIAMANTNI PILING s sistemom PRISTINE zmanjša gubice, pore, madeže, akne, celulit, strije. Tretma navadno traja od 30 do 60 minut, po tretmaju pa se lahko vrnemo k običajnim aktivnostim.Po tretmaju se pojavi rahla rdečica, ki praviloma izgine v 24 urah.

DIAMANTNI PILING PRISTINE se izvaja na vseh delih telesa. Potrebnih je 6-12 tretmajev v razmaku 7 dni, je neboleč postopek, neagresiven, brez alergičnih reakcij, vidna obnova kože.

PRISTINE: nežno odstranjuje odmrle celice, odpravlja poškodbe kože zaradi sonca, obnavlja kožo, odpravlja akne in brazgotine, odstranjuje hiperpigmentacijo in posledice staranja, regenerira mastno ali oslabljeno povrhnjico, stimulira proizvodnjo novih kožnih celic, kolagena in elastina, zmanjša gubice, gube, pore, madeža, celulit, strije in starostne pege.

Diamantni piling - mikrodermoabrazija

PREDEL ČAS CENA TERAPIJE ŠTEVILO TERAPIJ
Obraz 30 min 40,00 € 6 – 12
Obraz, vrat 45 min 65,00 € 6 – 12
10% POPUSTA ob nakupu paketa.
 

Kontaktirajte nas

AlfaEstetica d.o.o.

Ordinacija za estetsko,zdravstveno in anti-aging medicino

(Podjetje se je preselilo v Ljubljano)

 
E: [email protected]

Preko obrazca

Lahko nas kontaktirate tudi preko kontaktnega obrazca.

KONTAKTNI OBRAZEC