AWS Med sistem

AWS Med sistem je NOVA inovativna metoda za odpravo celulita v SLOVENIJI

Visoko energijski zvočni valovi , ki nastajajo z aparaturo AWS Med, so zvočni valovi, ki nastanejo preko sonde in  stisnjenega zraka. Posledica tega je zvočni val (ali zvok), ki se širi od mesta kontakta s kožo v globlje plasti.   Visoko frekvenčni zvočni valovi se uvajajo v kožo kar povzroča sprostitev vezivnega tkiva in hkrati povečuje čvrstost kože. Terapija povzroči pomembno izboljšanje prekrvavitve v tkivu in stimulira nastajanje kolagena, krepitev dermisa in epidermisa. 
Terapija z AWS Med sistemom uporablja visoko energijske zvočne valove, ki jih uvedemo v pacientovo telo v obliki visoko frekvenčnih nihanj, ki omogočajo trajno in učinkovito terapijo celulita   stopnje 1, 2 in 3 in več.
Priporočljivo je narediti 6-12 terapij v razmaku 3-4 dni.Prvi vidni rezultati so že po tretji terapiji in trajajo 1 leto.

Z aparaturo AWS Med zdravimo področje rok,zadnjice,bokov in stegen.

Vpliv na epidermis in podkožno tkivo

Pred terapijo z AWS: povečane maščobne celice pritiskajo proti površini kože. Pojavi se tipično pomarančasta koža. Neelastična in vertikalna vlakna, ki so del vezivnega tkiva, se ne raztezajo skupaj z maščobo, ki jih obdaja.  To daje koži značilen videz vzmetnice. Lokalna preskrba s krvjo je močno znižana. 
 
Med terapijo z AWS: Visoko frekvenčni zvočni valovi se uvajajo v kožo. To povzroča sprostitev vezivnega tkiva in hkrati povečuje čvrstost kože. Terapija povzroči pomembno izboljšanje prekrvavitve v tkivu in stimulira nastajanje kolagen, krepitev dermisa in epidermisa.
 
Po terapiji z AWS: Koža in vezivno tkivo je bolj napeto in kompaktno, in ponovno pridobi naravno elastičnost z vidnim in trajnim izboljšanjem površine kože.

 
prej
Prej
potem
Potem

UČINKI

Prvi rezultati so vidni po tretji terapiji. Takoj opazimo, da se je mehanizem odstranitve maščobnih celic začel , ker koža postane topla. Da pomagamo odstraniti odpadne produkte, moramo piti vsaj 2 litra tekočine na dan in 20 min zjutraj telovaditi. Dobro je, da hodimo s hitrejšim tempom.

AWS - Akustični valovi

PREDEL CENA ENEGA TRETMAJA ŠTEVILO TRETMAJEV
Noge, zadnjica 100,00 € 6 - 1
10% POPUST ob nakupu paketa
 

Kontaktirajte nas

AlfaEstetica d.o.o.

Ordinacija za estetsko,zdravstveno in anti-aging medicino

Krumperška cesta 11, 1230 Domžale

T: (+386) 41 60 64 77
E: [email protected]

Preko obrazca

Lahko nas kontaktirate tudi preko kontaktnega obrazca.

KONTAKTNI OBRAZEC

Delovni čas ordinacije

PON. 12h - 20h
TOR. 8h - 16h
SRE. 8h - 19h
ČET. 9h - 19h
PET. po dogovoru